Ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε νέα τρομερή πρόκριση στους «8» του Youth League κάνοντας σπουδαία ανατροπή από 0-2 - Πρώτη φορά ελληνική ομάδα στους 8.

Ο Ολυμπιακός τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να το ισοφαρίσει σε 2-2 και να το πάει στα πέναλτι. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο ψύχραιμοι επικράτησαν με 4-2 και πήραν την πρόκριση στους «8» του Youth League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Μάλιστα αυτή είναι η κορυφαία πορεία ελληνικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός που κατείχε στο σχετικό ρεκόρ είχε φτάσει άλλη μια φορά στο παρελθόν στους “16”.

Η γαλλική ομάδα στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μπήκε μπροστά στο σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Σισουμπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και έβαλε σε θέση ισχύος τη Λανς. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα εφτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν δύο τα τέρματά τους.

Ωστόσο, οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 58ο λεπτό ο Κωστούλας από τα έντεκα βήματα μείωσαν σε 1-2 και τέσσερα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε.

Η διαδικασία των πέναλτι

Σισουμπά 0-1
Μπάκουλας 1-1
Γκανιού 1-2
Ντιλιβίντι, άουτ (2-2)
Λιατσικούρας 3-2
Τανούλης 4-2