Η «σεμνή τελετή» στο Λονδίνο είχε τελειώσει επί της ουσίας πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου για την Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ

Δώδεκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει άκρως συναρπαστική με τρεις ομάδες να τα δίνουν όλα για το ποια θα είναι εκείνη που θα κόψει πρώτη το νήμα. Άρσεναλ-Νιούκαστλ

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Λούτον και Μπόρνμουθ και σήμερα πήρε… σκυτάλη η Άρσεναλ, η οποία με το «πάρτι» (4-1) επί της Νιούκαστλ στο «Εμιρέιτς» διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και έναν από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Η «σεμνή τελετή» στο Λονδίνο είχε τελειώσει επί της ουσίας πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου, με το συγκρότημα του Μικέλ Αρκέτα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε έξι λεπτά και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση να φτάνει πολύ εύκολα στο στόχο του, σκοράροντας άλλες δύο φορές, με τον Σάκα (7 γκολ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές) σρτο 65΄ και τον Κίβιορ στο 69΄.

Οι «ανθρακωρύχοι» πέτυχαν το «γκολ της τιμής» με τον Γουίλοκ στο 84΄.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα και οι σκόρερ της 26ης αγωνιστικής, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Λίβερπουλ-Λούτον 4-1

(56΄ Φαν Ντάικ, 58΄ Χάκπο, 71΄ Ντίας, 90΄ Έλιοτ – 12΄ Ογκμπένε)

Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2

(4′ Γουότκινς, 29′, 39′ Λουίζ, 61′ Μπέιλι-, 45′ Νιακατέ, 48′ Γκιμπς-Γουάιτ)

Μπράιτον-Έβερτον 1-1

(90’+ Ντανκ-73′ Μπρέιθγουεϊτ)

Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 3-0

(68′ Ρίτσαρντς, 71′ Αγιού, 79′ πεν. Ματετά)

Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ 1-2

89′ Μαγκουάιρ-65′ Μπάσεϊ, 90’+ Ιγουόμπι)

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1

(24΄ Φόντεν)

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 4-1

(18΄ αυτ. Μπότμαν, 24΄ Χάβερτς, 65΄ Σάκα, 69΄ Κίβιορ – 84΄ Γουίλοκ)

Γουλβς-Σέφιλντ Γιουν. 25/02

Γουέστ Χαμ-Μπρέντφορντ 26/02

Τσέλσι-Τότεναμ Δεν έχει οριστεί

Standings provided by Sofascore