Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απέστειλε ανοιχτή πρόσκληση στον Γουέιν Ρούνεϊ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απέστειλε ανοιχτή πρόσκληση στον Γουέιν Ρούνεϊ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην Μάντσεστερ Σίτι.

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί η δήλωση του Γουέιν Ρούνεϊ πως αν τον καλούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα γινόταν με μεγάλη χαρά βοηθός του. Αυτή η δήλωση άρεσε στον Καταλανό, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερο λόγια για τον παλαίμαχο φορ της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο Podcast με τίτλο “Stick to Football”, ο 38χρονος Ρούνεϊ τόνισε πως αν τον καλούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των πολιτών, θα το έκανε με μεγάλη του χαρά και χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.

«Πού ζει; Νομίζω στο Τσέσαϊρ. Νομίζω είναι πολύ κοντά, μπορεί να έρθει να δουλέψει μαζί μου, είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενος αν και είναι κόκκινος διάβολος», τόνισε ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

«Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στη χώρα. Έκανε κοπλιμέντα για μας, φυσικά και είναι ωραίο αυτό. Ήταν για πολλά χρόνια στην Premier League. Πήρε έναν τίτλο; Δεν το νομίζω, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Premier League και ξέρει πόσο δύσκολο είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.