Τζούλιους Ραντλ: Πού κινείται η αποθεραπεία του
Ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Τζούλιους Ραντλ, δήλωσε την Τετάρτη ότι προχωρά στην ανάρρωσή του από εξάρθρωση του δεξιού ώμου.
Ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Τζούλιους Ραντλ, δήλωσε την Τετάρτη ότι προχωρά στην ανάρρωσή του από εξάρθρωση του δεξιού ώμου. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης που θα τον αποκλείσει από το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.
Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά από τότε που υπέστη τον τραυματισμό κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ στις 27 Ιανουαρίου, ο Ραντλ είπε ότι στόχος είναι να επιστρέψει αυτή τη σεζόν.
«Υπάρχουν ακόμα απαραίτητα βήματα. Είναι μια διαδικασία για τα πάντα. Πρέπει να σταθμίσω τα πάντα, τελικά. Και κατόπιν να αποφασίσω από εκεί», είπε ο Ραντλ στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Αλλά αυτή τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην προσπάθεια να αποφύγω τη χειρουργική επέμβαση, προφανώς, και να επιστρέψω στα παρκέ το συντομότερο δυνατό».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.
Ο Τζούλιους Ραντλ είπε ότι έχει «άκουσε πολλές διαφορετικές επιλογές» σχετικά με το αν η χειρουργική επέμβαση είναι αναπόφευκτη, είτε τώρα είτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο Ραντλ, ο οποίος επιλέχθηκε στο τρίτο του All-Star Game τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, παρέλειψε τις γιορτές του Σαββατοκύριακου για να συνεχίσει την αποκατάσταση του ώμου του.
Ερωτηθείς για την προοπτική να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Ραντλ το καλοκαίρι, ο προπονητής των Νικς Τομ Τιμποντό απάντησε: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε μέχρι να έχουμε όλες τις πληροφορίες. Αλλά αυτή τη στιγμή, ετοιμάζεται να επιστρέψει.
Βάζει πολλά σε αυτό, φαίνεται καλά, έχει υπέροχο πνεύμα. Γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα, οπότε όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή».
Ο άσος των Νικς έχει φέτος μέσο όρο 24 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35,4 λεπτά συμμετοχής. Και αυτά σε 46 αγώνες.