Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε και από τη Μπόχουμ αλλά ο Τόμας Τούχελ δεν πιστεύει πως η ομάδα του άξιζε την ήττα αυτή.

Η Μπάγερν Μονάχου νωρίτερα υπέστη ήττα-σοκ εκτός έδρας από την Μπόχουμ με 3-2, στο τελευταίο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής και 12 στροφές πριν από το φινάλε οι «ασπιρίνες» έχουν… αέρα 8 βαθμών από τους Βαυαρούς. Όπως είδαμε μετά το τέλος του αγώνα, οι συνέπειες για τον Τόμας Τούχελ είναι η φημολογία περί απομάκρυνσής του από τον βαυαρικό πάγκο.

Μάλιστα, από ότι έγινε γνωστό μόλις, η Μπάγερν ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου του Τούχελ! Ο ακριβής λόγος δεν είναι γνωστός όμως. Ο Γερμανός τεχνικός πάντως πρόλαβε να μιλήσει στη μεικτή ζώνη αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Εκεί επικαλέστηκε τον Νόμο του Μέρφι λέγοντας ουσιαστικά πως η ομάδα του ήταν άτυχη. Ενώ θεωρεί άδικη τη σημερινή ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούχελ:

«Δεν νομίζω ότι η σημερινή ήττα ήταν δίκαιη, νομίζω ότι πολλά πήγαν εναντίον μας σήμερα. Κυριαρχήσαμε πλήρως στο παιχνίδι και στην πραγματικότητα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά. Δεν σταματήσαμε ποτέ να καταβάλλουμε προσπάθεια μέχρι το τέλος και στη συνέχεια παίξαμε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά πήγαν εναντίον μας σήμερα. Αισθάνομαι ότι η σημερινή ήττα είναι διαφορετική από τις δύο προηγούμενες», είπε αρχικά.

Για την αυξανόμενη πίεση: «Αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ήττα. Το “πώς” (παίξαμε) είναι κρίσιμο, το “πώς” ήταν μια χαρά σήμερα. Γι’ αυτό το σημερινό 90λεπτο είναι πολύ διαφορετικό από το δεύτερο ημίχρονο στο Λάτσιο ή το παιχνίδι στο Λεβερκούζεν. Σήμερα ήταν λίγο ο νόμος του Μέρφι. Οτιδήποτε θα μπορούσε να πάει στραβά πήγε στραβά σήμερα.

Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες κορυφαίας κλάσης σήμερα. Η ευκαιρία του Χάρι (Κέιν) στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας αν την τελείωνε με ένα άγγιγμα αντί να πάει πιο μακριά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη μια τεράστια ευκαιρία από τον Λερόι (Σανέ). Μετά την ανάπαυλα, δεν ξέρω αν χάσαμε κάποια ένταση ή αν η Μπόχουμ ανέβασε την απόδοσή της. Συνολικά, σήμερα είχαμε διαφορετική απόδοση από ό,τι στο Λεβερκούζεν και στο Λάτσιο. Δεν σταματήσαμε ποτέ, δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.