Εκτός από την Άρσεναλ, τώρα και η Μίλαν φαίνεται πως βρίσκεται στο κυνήγι του Ζίρκζε της Μπολόνια σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Ο Μίκελ Αρτέτα βλέπει πως η Αρσεναλ έχει πρόβλημα στο γκολ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει ζητήσει άμεσα την απόκτηση ενός επιθετικού. Στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ήταν ο Ιβάν Τόνεϊ, αλλά οι απαιτήσεις της Μπρέντφορντ φθάνουν τα 100 εκατ. ευρώ και η Αρσεναλ έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλες λύσεις. Μια από αυτές είναι ο Τζόσουα Ζίρκζε, ο οποίος έχει κάνει θραύση φέτος στη Serie A με τη φανέλα της Μπολόνια, πετυχαίνοντας, έως τώρα, εννιά γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 22 συμμετοχές. Μίλαν

Ο 22χρονος Ολλανδός φορ έγινε το καλοκαίρι του 2022 μέλος της Μπάγερν Μονάχου. Και, μάλιστα, ήδη ο αθλητικός διευθυντής της Αρσεναλ, Εντου, έχει προσεγγίσει την ιταλική ομάδα για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Ωστόσο, το κασέ του να μη ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ. Η προσπάθεια της όμως δεν θα είναι εύκολη. Κι αυτό καθώς και η Μίλαν έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.