Κιλιάν Εμπαπέ: Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2029 σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Marca.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε λίγους μήνες θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα γίνει μέρος στο «οπλοστάσιο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Το σίριαλ που κρατάει τα τελευταία τρία χρόνια παίρνει σάρκα και οστά. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ως το 2029 σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Marca. Οι Μαδριλένοι καταφέρνουν να κάνουν δικό τους τον Γάλλο σούπερ σταρ και τον αποκτούν τον χωρίς να δαπανήσουν, μάλιστα, ούτε ένα ευρώ.

Τα γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη πλέον την αποχώρηση του 25χρονου επιθετικού από την Παρί και την ένταξή του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Πάνω σε αυτά βασίζει και την σημερινή δημοσίευσή της η ισπανική MARCA. Οι Ισπανοί το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψαν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που συμφώνησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ως τώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το νούμερο που θα μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Εμπαπέ. Ωστόσο, είναι γνωστή τη χρονική διάρκεια. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Πέρεθ σε 5ετες συμβόλαιο. Μια συμφωνία που θα τον κρατήσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.