Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, εξέφρασε την ενόχλησή του στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για τον Μπαπέ.

Το νέο των τελευταίων ημερών είναι φυσική η ανακοίνωση του Μπαπέ πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του το καλοκαίρι του 2024. Ο Τσάβι έγινε στόχος ερωτήσεων για το συγκεκριμένο θέμα και έδειξε τον εκνευρισμό του, τονίζοντας πως όλα είναι σενάρια μέχρι στιγμής καθώς δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε για πολλοστή φορά πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να.. κοιτάξει τον Μπαπέ και πλέον στοχεύει στον τίτλο της La Liga.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

«Πλέον μου κάνετε ερωτήσεις συνέχεια για τον Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης; Το μόνο που έχει γίνει επίσημο είναι ότι ο Μπαπέ πρόκειται να φύγει. Όταν κάτι άλλο γίνει επίσημο, ρωτήστε με ξανά. Δεν έχω πολλά περισσότερα να πω», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Δεν ξαναμιλάω για τον Μπαπέ και για το αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Εμείς έχουμε στόχο μόνο το να κλείσουμε τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλους βαθμούς», τόνισε ο Τσάβι.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.