Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για το 4-4 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον λόγο που ο Γκουαρντιόλα δεν του έδωσε το χέρι του.

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν στον κόσμο ένα υπέροχο παιχνίδι νωρίτερα στη σεζόν, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με το σκορ να σταματάει στο 4-4. Στο τέλος του αγώνα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έφευγε στην κόντρα και ο Άντονι Τέιλορ σφύριξε για το τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός πως υπήρχε σημαντική ευκαιρία για τους «Μπλε». Μετά τη λήξη, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέσπασε και έτρεξε κατευθείαν στον διαιτητή, χωρίς να κάνει χειραψία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Μάλιστα, για αυτό του το ξέσπασμα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα.

Ο Ποτσετίνο μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι δε θα το ξανακάνει. Τόνισε πως είχε υπερβολικά νεύρα εκείνη τη στιγμή: «Όχι, επειδή ήμουν πολύ θυμωμένος με το διαιτητή, θυμάστε; Αυτό ήταν το λόγος. Στη συνέχεια, ζήτησα συγγνώμη στη συνέντευξη Τύπου μου μετά το παιχνίδι. Φυσικά, αυτό δε θα συμβεί ξανά. Ήμουν πολύ θυμωμένος με τον διαιτητή και πήγα σαν βέλος στον αγωνιστικό χώρο για να μαλώσω με τον διαιτητή. Μεγάλο λάθος και ζητώ πάλι συγγνώμη. Πρέπει να είμαι πιο ήρεμος και χαλαρός και να επιδεικνύω σεβασμό προς τον αντίπαλο. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά ζητώ ξανά συγγνώμη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Ο Ποτσετίνο και ο Γκουαρντιόλα έχουν απολαύσει μια σχετικά καλή σχέση τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν υπάρξει άλλα επεισόδια, με τους δύο να χαιρετούν χαρούμενα όταν ο Αργεντινός ήταν προπονητής και της Τότεναμ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο. Η Τσέλσι μπορεί να ανέβει στην έβδομη θέση, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βρεθεί στην κορυφή αν καταφέρει να νικήσει την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.