Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου Βιθέντε Λιζαραζού εξέφρασε τη δική του άποψη για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου Βιθέντε Λιζαραζού εξέφρασε τη δική του άποψη για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι δικαίωμα του Εμπαπέ να κάνει την επιλογή του και πως αν θέλει μπορεί ελεύθερα να μετακινηθεί στη Βασίλισσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λιζαραζού:

«Δεν μας ανήκει ο Κιλιάν, είναι η δική του ζωή. Εάν το όνειρό του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δικαίωμα. Έδωσε επτά χρόνια από τη ζωή του στην Παρί και θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να θέλει να ζήσει κάτι άλλο.

Εάν πάει στην Ρεάλ θα έχει να αντιμετωπίσει μία φανταστική πρόκληση. Η Ρεάλ είναι ο σύλλογος που πρέπει να πας. Έχει κερδίσει 14 Champions League και θέλει να κερδίσει και άλλους τίτλους. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο».

Σε περίπτωση που σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις φυσικά και στο YouTube.