Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Τσέλσι αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να χτυπήσει το «καμπανάκι» στους παίκτες του.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να είναι το απόλυτο φαβορί για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να χτυπήσει το «καμπανάκι» στους παίκτες του.

Ποιο «καμπανάκι»; Αυτό που τους προειδοποιεί προκειμένου να είναι απόλυτα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

«Η Τσέλσι είναι εξαιρετική ομάδα, σε όλους τους τομείς. Είναι ένα από τα πιο πιο σκληρά ματς που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Έχουν τα πάντα. Ένταση, ποιότητα και ικανότητα να μη χάνουν τη μπάλα. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη της Τσέλσι που να χάνει τη μπάλα», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Αναφορικά με τον Κόουλ Πάλμερ, που το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε να φύγει από τους πολίτες για να μετακομίσει στην Τσέλσι, είπε:

«Εάν παίζει συχνά, είμαι σίγουρος πως θα παίζει καλά. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για την ποιότητά του. Με τον τρόπο που παίζει είναι σταρ. Ήθελε λεπτά, ήταν χρόνο να δείξει την τεράστια ποιότητά του».