Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Ντανίλο Γκαλινάρι που είχε μείνει ελεύθερος στην αγορά.

Το Μιλγουόκι συνεχίζει να ψάχνει τα βήματα του τη φετινή σεζόν, μιας και δεν έχει καθόλου σταθερή απόδοση. Γι αυτό τον λόγο οι Μιλγουόκι  Μπακς «έκλεψαν» τον Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο Ιταλός άσος με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ ήταν ελεύθερος και τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι είχε συμφωνήσει με τους Φοίνιξ Σανς. Οι Μπακς, ωστόσο, κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν απρόσμενα από τους Γκρίζλις μέσα στο Μέμφις.

Πλέον, υπάρχει το διάλειμμα για το all-star game και η δράση επιστρέφει το Σάββατο 24 του μήνα. Τότε, τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Είμαστε εδώ και περιμένουμε για όσο χρειάζεται! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!