Ο Λίνος Χρυσικόπουλος παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με το Final Eight του Κυπέλλου στην Ελλάδα.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με το Final Eight του Κυπέλλου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής forward του Προμηθέα Πάτρας τόνισε πως στην Ελλάδα το Κύπελλο δεν είναι ακόμα η διοργάνωση των εκπλήξεων. Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρυσικόπουλος:

«Το Κύπελλο είναι η διοργάνωση είναι των εκπλήξεων, τουλάχιστον στην Ευρώπη, σε εμάς όχι ακόμα. Ελπίζουμε να γίνει κι εδώ μια μέρα. Έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες και έτσι το τουρνουά γίνεται πιο απρόβλεπτο.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδας, οπότε ακόμα θέλουμε πολλή δουλειά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τη συμμετοχή του Προμηθέα στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και την πορεία στο BCL:

«Και μόνο η παρουσία μας εδώ αποτελεί επιτυχία για μας, αφού η ομάδα πέρσι δεν ήταν παρούσα. Σημαίνει ότι κάτι κάναμε καλά στον πρώτο γύρο και επιβραβευτήκαμε με μια θέση στην οχτάδα.

Και στην Ευρώπη έχουν μείνει τρία παιχνίδια, νομίζω ρεαλιστικά μπορεί και με μία νίκη ακόμα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε πει όμως ότι δεν θα εφησυχαστούμε σε αυτό, αφού όλα είναι ανοιχτά θα παλέψουμε ακόμα και για την πρώτη θέση, ούτως ώστε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σ