Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία.

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία. Μετά την καθυστερημένη άφιξή του από τις διακοπές, ο 36χρονος Γάλλος επιθετικός ζήτησε να φύγει «προσωρινά» από την Αλ Ιτιχάντ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε νέο ρήγμα στις σχέσεις του με τη διοίκηση και ο Μπενζεμά είναι δυσαρεστημένος και το δείχνει σε κάθε περίσταση. Αυτό οδήγησε τον Αργεντινό τεχνικό της ομάδας της Τζέντα, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, να τον διώξει την περασμένη εβδομάδα από την προπόνηση, κατηγορώντας τον για αδιαφορία, και να δώσει εντολή να προπονείται στο εξής μόνος του. Καρίμ Μπενζεμά

Τελικά παρενέβη η διοίκηση και ο Μπενζεμά επέστρεψε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ο Γκαγιάρδο είναι δυσαρεστημένος και τον απέκλεισε από το σημερινό ματς στο Ουζμπεκιστάν κόντρα στη Ναβμπαχόρ, για τη φάση των «16» του champions league της Ασίας. Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πως ο Γάλλος σταρ δεν είναι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!