Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τον Ολυμπιακό και την πορεία της ομάδας, ενώ αποθέωσε τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τον Ολυμπιακό και την πορεία της ομάδας, ενώ αποθέωσε τον Μόουζες Ράιτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού:

«Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό και που θέλουμε να είμαστε. Αρχίσαμε την σεζόν και υπήρχαν κάποια ζητήματα, κάποιοι τραυματισμοί αλλά είμαστε στο δρόμο που πρέπει, είμαστε καλά, κοιτάμε μπροστά, γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας και θα είμαστε έτοιμοι γι’αυτές.

Το να κρίνει κανείς την εξέλιξη της σεζόν στα μέσα της, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνεται αλλά πλέον αισθανόμαστε πολύ καλά θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο ξανά».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και τα σκαμπανεβάσματα:

«Ναι, είναι αλήθεια. Δεν μπορείς να ψάχνεις για δικαιολογίες. Δεν μπορείς να κάνει τίποτε άλλο από το να δουλέψεις πρέπει να κάνει τη δουλειά σου σωστά χωρίς να σκέφτεσαι αν οι συνθήκες είναι καλές αν είσαι υγιής, αν είσαι τραυματίας, δεν παίζει ρόλο. Γιατί οι ήττες, είναι ήττες. Νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά καλή δουλειά, όταν ήρθε η καταιγίδα και μείναμε εντός πορείας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν νιώθει ξανά ο εαυτός του:

«Ναι, νιώθω πάλι άνετα, γιατί υπήρχαν πολλά θέματα, κυρίως όμως υπήρξε υποστήριξη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Γιατί μέσα στα πάνω και στα κάτω όταν έχεις αυτή την υποστήριξη σε βοηθάει να βρεις το ρυθμό σου. Σε βοηθάει να βρεις την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι σου. Η δουλειά δεν σταμάτησε ποτέ χωρίς να έχει σημασία αν παίζω καλά ή άσχημα, ποτέ δεν σταματάς να δουλεύεις και με τον τρόπο αυτό επιστρέφεις στην κανονικότητα».

Για την προσθήκη του Μόουζες Ράιτ:

«Ήδη έχει βοηθήσει αν και παίρνει χρόνο συνήθως. Είναι φανταστικός μέχρι τώρα, μου αρέσει το πώς δουλεύει, είναι κάθε μέρα έτοιμος να προπονηθεί, έτοιμος να παίξει, οπότε ναι, μας βοηθάει, από το πρώτο παιχνίδι που μπήκε μέσα, έπαιξε σπουδαία και βοήθησε το σύστημα της ομάδας να δουλέψει, έκανε τρομερή δουλειά.

Ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει κάποιος που έρχεται, έχοντας μικρή εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά μπήκε μέσα χωρίς να φοβάται και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον περιγράψεις. Είναι ότι χρειαζόμασταν σε αυτή την χρονική περίοδο. Όχι μόνο τις ικανότητες που έχει στο παιχνίδι αλλά και την έλλειψη φόβου, αυτό είναι σπουδαίο».

Για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό:

«Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς ξεχωριστό. Γιατί είναι ένα ντέρμπι. Υπάρχει επιπλέον κίνητρο κι έπειτα είναι τελικός Κυπέλλου. Οπότε έχουμε δουλειά να κάνουμε, πρώτα την Παρασκευή και το Σάββατο και όταν ένα ντέρμπι τόσο σοβαρό όσο αυτό έρθει δεν έχεις χρόνο να κοιτάξεις προς τα πίσω, να δεις τι έγινε στο πιο τελευταίο και αν χάσαμε το τελευταίο, αυτό είναι παρελθόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!