Ολυμπιακός: Αντίστροφα μετράει πλέον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ενόψει και του αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος για το Conference League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ferencváros στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση «knockout round play-off» του UEFA Europa Conference League.

Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:

Τετάρτη 14/02

13:00 Προπόνηση της Ferencváros στο προπονητικό της κέντρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

16:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Νταβίντ Κάρμο.

18:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

19:45 Συνέντευξη Τύπου της Ferencváros στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέμπτη 15/02

19:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ferencváros».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!