Ρωσία και Ολλανδία δεν έχουν μεταξύ τους σύμβαση για έκδοση εγκληματιών και έτσι ο Πρόμες αποφεύγει, προς το παρόν τουλάχιστον, την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης.

Ο Κουίνσι Πρόμες καταδικάστηκε ερήμην σε έξι χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Χάγης για συμμετοχή του σε εμπόριο κοκαΐνης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί το 2020, στο λιμάνι της Αμβέρσας.

Ο Ολλανδός μέσος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στη Ρωσία, όπου παίζει με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας. Μάλιστα με τις δύο χώρες να μην έχουν μεταξύ τους σύμβαση για έκδοση εγκληματιών, ο Πρόμες αποφεύγει, προς το παρόν τουλάχιστον, την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης.

Τα διεθνή ΜΜΕ είχαν αναφέρει για την υπόθεση ότι πρόκειται για δύο παρτίδες 650 και 713 κιλών, οι οποίες ανακαλύφθηκαν το 2020 σε λιμάνι της Αμβέρσας. Το κόστος των δύο φορτίων υπολογίζεται στα 75.000.000 ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!