Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τη νίκη 3-1 από την Κοπεγχάγη, αλλά απέκτησε προβλήματα με Γκρίλις, Σίλβα και Γκβάρντιολ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τη νίκη 3-1 από την Κοπεγχάγη, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, απλοποιώντας τα πράγματα για τη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο «Ετιχαντ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα όμως του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν χάρηκε τη μεγάλη νίκη, καθώς οι Τζακ Γκρίλις και Μπερνάντο Σίλβα αποχώρησαν τραυματίες, ενώ ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα χρειαστεί τρεις ακόμη εβδομάδες για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο:

«Ο Μπερνάντο και ο Τζακ αποχώρησαν τραυματίες, ενώ ο Γιόσκο θέλει ακόμη χρόνο για να επιστρέψει. Είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα», επιβεβαίωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!