Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο τις επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ιαν Μάατσεν.

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο τις επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ιαν Μάατσεν.

Οι Βεστφαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τους «μπλε» του Λονδίνου για το δανεισμό του 21χρονου Ολλανδού αμυντικού, έως το τέλος της σεζόν, με ρήτρα εξαγοράς στα 40 εκατ. ευρώ το προσεχές καλοκαίρι, όσο ήταν και το ποσό που δαπάνησε η Τσέλσι για να πάρει τα δικαιώματα του από την Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ίδιος ο Μάατσεν ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου: «Είμαι χαρούμενος στην Μπορούσια και δεν θέλω να φύγω.

Στόχος μου είναι να παραμείνω και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω να πείσω με την απόδοση μου και να μη χρειαστεί να επιστρέψω στο Λονδίνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!