Από 120 έως 7.500 δολάρια στοιχίζουν τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με Νιούελς Ολντ Μπόις, προγραμματισμένο για τις 15 Φεβρουαρίου, στο DRV PNK του Μαϊάμι.

Από 120 έως 7.500 δολάρια στοιχίζουν τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με Νιούελς Ολντ Μπόις, προγραμματισμένο για τις 15 Φεβρουαρίου, στο DRV PNK του Μαϊάμι.

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της πόλης τους, Ροζάριο, στην οποία συμμετείχαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το άλμα στη Μπαρτσελόνα από την ομάδα της Αργεντινής και ο Τάτα Μαρτίνο είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς και ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής των πρωταθλημάτων που κατακτήθηκαν το 1988, το 1990, το 1991 και το 1992.

Επιπλέον, ως προπονητής, κέρδισε άλλον έναν τίτλο το 2013.

«Χαίρομαι που μπορώ να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Νιούελς στο σπίτι μας στο Μαϊάμι. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας λόγω όλων όσων σημαίνουν για μένα η Νιούελς Ολντ Μπόις», έχει πει ο Τάτα Μαρτίνο, ενώ και για τον Λιονέλ Μέσι, θα είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους αγώνες στην ιστορία του.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς, αφού τραυματίστηκε την τελευταία αγωνιστική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!