Ο Χουλιάν Κουέστα τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα όνειρο για τον Άρη.

Όλοι στο στρατόπεδο του Άρη κινούνται στους ρυθμούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάτι που τόνισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο Χουλιάν Κουέστα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για το όνειρο του Άρη να φτάσει ο σύλλογος στην κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χουλιάν Κουέστα ανέφερε:

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έπαιξαν καλά, τη στιγμή που εμείς ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες εν όψει Κυπέλλου. Θέλαμε τη νίκη και τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμάς».

Για το όνειρο της κατάκτησης ενός τροπαίου:

«Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Φέτος είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς τον τελικό, αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε στα Γιάννενα και μετά θα πάμε εκεί, έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό».

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα το παιχνίδι του Αγρινίου:

«Η νίκη. Πάμε για τη νίκη. Οπότε παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε. Συνολικά θα είμαστε τρεις μέρες στα Γιάννενα, οπότε έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη:

«Είμαστε έτοιμοι. Όλοι θέλουμε το Κύπελλο, εμείς και ο κόσμος. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για το κλαμπ. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τον τελικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!