Ανοιχτό άφησε ο Τόνι Κρόος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε ο Τόνι Κρόος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λειψία για τη φάση των «16» του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόνι Κρόος:

«Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί όσον αφορά το αν θα παραμείνω στη Ρεάλ. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Είμαι χαρούμενος που τόσος κόσμος θέλει να παραμείνω. Επίσης, δεν έχω αποφασίσει το αν θα επιστρέψω στην εθνική Γερμανίας.

Η απόφασή μου θα έρθει την σωστή στιγμή, πάντα έλεγα ότι θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι τιμή μου που με συνδέουν με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά αρκετά είπαμε για το μέλλον μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!