Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε το παράπονο του για τη στάση των οπαδών της ομάδας, μιλώντας μετά το ματς στο «Sky Sports».

Η Τσέλσι νίκησε χθες με ανατροπή την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο του για τη στάση των οπαδών της ομάδας, μιλώντας μετά το ματς στο «Sky Sports».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω νιώσει αγάπη από τους οπαδούς. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν κερδίζανε το Champions League, κέρδιζαν κύπελλα, την Premier League. Το καταλαβαίνω, είμαστε σε έναν τελικό αλλά δεν είμαστε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην Premier League», ανέφερε ο προπονητής της Τσέλσι και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή νιώθω το σεβασμό από τους οπαδούς, τους βλέπω στο δρόμο και είναι όλοι ευγενικοί μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι νιώθω αγάπη. Ελπίζω κάποια στιγμή να το νιώσω, γιατί μόνο έτσι χτίζονται οι σωστές σχέσεις. Με αγάπη και εμπιστοσύνη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!