Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε με το «καλημέρα» από το τουρνουά στη Ντόχα με αντίπαλο τη Νόσκοβα.

Με το… αριστερό μπήκε σήμερα (13/2) η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 με την επωνυμία “Qatar TotalEnergies Open 2024” που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία πέρασε χωρίς αγώνα τον α΄ γύρο, αντιμετώπισε τη Λίντα Νόσκοβα στη φάση των «32» και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια, όμως, η 19χρονη Τσέχα (Νο 28 στον κόσμο) αντέδρασε και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 7-6(2) και 7-5, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο σετ. Και, παρά τις προσπάθειες της 19χρονης Νόσκοβα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, καθώς μείωσε σε 4-2, επικράτησε τελικά με 6-3, κάνοντας το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε με το… καλημέρα “break” στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 2-0. Αλλά η Νόσκοβα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη και ισοφάρισε 5-5. Ενώ αμέσως μετά έκανε το 6-5.

Στη συνέχεια η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και ισοφάρισε σε 6-6, με αποτέλεσμα οι δύο τενίστριες να λύσουν τις… διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί η Νόσκοβα προηγήθηκε 5-0 και. Παρότι η Σάκκαρη μείωσε σε 5-2, η Τσέχα επικράτησε με 7-2 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους έως και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο η Νόσκοβα έκανε “break” και προηγήθηκε 6-5, ενώ αμέσως μετά πανηγύρισε το 7-5 και τη νίκη, η οποία άφησε πρόωρα τη Σάκκαρη εκτός διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!