Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε.

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα άλλη μια φορά. Προσπαθούμε να αλλάξουμε ένα κομμάτι στην άμυνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν ανταποκρινόμαστε στην άμυνα. Πρέπει να αλλάξει αυτό το κομμάτι, αν δεν αλλάξει το κομμάτι της άμυνας θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα γενικά.

Τώρα έχουμε το ματς του Κυπέλλου, πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Είναι ένας στόχος, ο οποίος είναι μπροστά μας απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή. Το έχει δείξει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Το θέμα δεν είναι να νικάς ή να χάνεις. Το θέμα είναι να παίζεις, να παλεύεις. Εμείς δεν παλεύουμε. Παλεύουμε για λίγα λεπτά μέσα στο παιχνίδι και μετά δεν παλεύουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν λίγο τις ευθύνες τους. Τα λόγια είναι περιττά. Η ΑΕΚ δεν είναι μία ομάδα μικρή. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Όλοι πρέπει να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε».

Για το αν επηρέασε η διακοπή του αγώνα:

«Εντάξει επηρέασε πολύ γιατί εκείνη τη στιγμή πλησιάζαμε. Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε πολύ καλό come back. Νομίζω ότι η φάση ήταν καθαρή εις βάρος μας, δηλαδή έχουν γίνει βήματα σε μία φάση. Η διακοπή έπαιξε ρόλο, αλλά μη μένουμε σε αυτό.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο, το θέμα είναι να παίξουμε μπάσκετ, να παίξουμε άμυνα. Δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια λέι απ, δεν μπορούμε συνέχεια να χάνουμε τα ριμπάουντ. Δεν μπορούμε να τρώμε τόσους αιφνιδιασμούς. Δεν γίνεται. Δεν είναι μπάσκετ αυτό, δεν είναι η ΑΕΚ αυτή. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Όλοι κάνουμε προσπάθεια, η διοίκηση, οι προπονητές, όλοι κάνουμε προσπάθεια. Τώρα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες προσπάθεια. Αυτή δεν είναι η εικόνα, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!