Ερωτηθείς σχετικά, ο Κάρλος Αλκαράθ απάντησε ότι προτιμά να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά το Roland Garros.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Κάρλος Αλκαράθ απάντησε με σαφήνεια ότι προτιμά να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά το τρόπαιο στο Roland Garros.

Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Μπουένος Αϊρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και αναφερόμενος στην προτίμηση του, επεσήμανε: «Εάν πρέπει να διαλέξω, εφέτος προτιμώ να κατακτήσω το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο παρά το Roland Garros. Στην παρούσα χρονική περίοδο, το επίπεδό μου είναι πολύ καλό. Μόλις έπαιξα καλό τένις στην Αυστραλία και οι προπονήσεις που είχα στο χώμα ήταν πολύ καλές».

Νικητής στο US Open (2022) και στο Wimbledon (2023), ο Κάρλος Αλκαράθ καλείται να υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο τουρνουά του Μπουένος Αϊρες: «Ηταν ένα απίστευτο τουρνουά για εμένα και ήθελα να το επαναλάβω εφέτος. Νιώθω πολύ καλά σωματικά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!