Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο Ρόνι Χάρελ για όλα τα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Άρη.

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο Ρόνι Χάρελ αναφορικά με τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόνι Χάρελ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την πληθωρική του παρουσία στις δύο πλευρές του παρκέ έχοντας ρεκόρ 7 κλεψιμάτων:

«Είναι ένα καλό βήμα αυτό. Είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί κερδίσαμε. Τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν κερδίσεις. Εγώ απλά κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να κάνω την πόλη περήφανη και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε το κύπελλο μπροστά μας.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό. Προπονούμασταν σκληρά, δουλεύαμε σκληρά από τον Αύγουστο κι έτσι πήραμε νίκες που αξίζαμε κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι φοβερό, είναι φοβερό. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια, μας δείχνουν την αγάπη τους κάθε μέρα, επομένως είναι δύσκολο να μην τους το ανταποδώσουμε».

Για το νέο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ (15/2) στο κύπελλο:

«Εμείς απλά θα το προσεγγίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πολύ μακριά ούτε πρέπει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, στην επόμενη προπόνηση, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ‘χτίζουμε’ τις βάσεις μας.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, οι συμπαίκτες μου το πιστεύουν, οι προπονητές το πιστεύουν, οι άνθρωποι που είναι γύρω μας το πιστεύουν και κάνουμε αυτά που κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!