Ολυμπιακοί Αγώνες: Η δις Ολυμπιονίκης ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας, δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά στο Παρίσι.

Η δις Ολυμπιονίκης ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας, δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου), μετά την χθεσινή (11/2) ήττα της από την Αργεντινή με 1-0. Ολυμπιακοί Αγώνες 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η νεαρή «αλμπισελέστε» του προπονητή πλέον, Χαβιέρ Μασεράνο, επικράτησε χάρη στο γκολ του Λουτσιάνο Γκοντού και προκρίθηκε στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη με στόχο το τρίτο χρυσό μετάλλιο, μετά τους θριάμβους του 2004 στην Αθήνα και του 2008 στο Πεκίνο.

Οπως είναι φυσικό, η ήττα προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στην Βραζιλία του 17χρονου Εντρικ, καθώς η μικρή «σελεσάο» χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ολυμπιακοί Αγώνες Αργεντινή