Απάντηση της Κηφισιάς στην ΠΑΕ Βόλος για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τεττέι, με βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, εμφανίζεται να αποκαλεί τον παίκτη της ομάδας, μαϊμού.

Η ΠΑΕ Κηφισιά έδωσε συνέχεια στο θέμα της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Ανδρέας Τεττέι από μέλος του πάγκου του Βόλου στον αγώνα της Κυριακής (11/2), δημοσιοποιώντας κι ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο «δείχνει» τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέα Μπέο να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «μαϊμού».

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αθηναϊκή ΠΑΕ.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (11/2), ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ότι κάποιος τον αποκάλεσε «μαϊμού» και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό πήγε στον διαιτητή κάποια στιγμή, καθώς «…άκουσα πολύ καλά τη λέξη».

Αργότερα, ο Τεττέι έκανε Instastory ζητώντας να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (12/2) ο Βόλος μέσω ανακοίνωσής του αρνήθηκε ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας ότι άνθρωπος της αποστολής της ομάδας απευθύνθηκε στον διαιτητή, λέγοντας «τι μαϊμού φάουλ έδωσες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!