Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έπλεξε το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρούιν ως προς το πώς τροφοδοτεί τον Νορβηγό αστέρα με τις ασίστ του.

Η Σίτι πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο επικρατώντας με 2-0 της Έβερτον, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του!

Ωστόσο, ο Κέβιν ντε Μπρούιν ήταν αυτός που χάρισε ένα όμορφο γκολ στον Νορβηγό σταρ, με την εκπληκτική πάσα-ασίστ που του έκανε στο 85′.

Μετά το τέλος του ματς ο Χάαλαντ, αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική-άνεση που του προσφέρει ο Βέλγος σταρ της ομάδας, τονίζοντας πως με τον Ντε Μπρούιν νιώθει μια ασφάλεια, πως θα… βρει φάσεις για γκολ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με τον Ντε Μπρούιν ξέρω ότι θα πάρω τέλεια [την πάσα]… Τίποτα κακό με τους άλλους, αλλά αυτή είναι η μικρή διαφορά, ξέρεις ότι η μπάλα θα πάει σωστά…”

Είναι κυρίως φυσικό ταλέντο… Έβλεπα για πολλά χρόνια πού παίζει μπάλα και δεν έχει αλλάξει στυλ τα τελευταία πέντε χρόνια!Για μένα, ήταν να μπω και να τελειώσω αυτές τις πάσες με γκολ…

Τώρα μπαίνοντας στην προπόνηση, το εκτιμώ πολύ περισσότερο, γιατί ξέρω πώς είναι χωρίς αυτό. Σε κάνει να σκέφτεσαι…»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!