Στην κάμερα του Action 24 μίλησε ο Παύλος Κυριακίδης μετά την ήττα της Νίκης Βόλου από τον Ηρακλή με 1-0.

Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παύλος Κυριακίδης αναφέρθηκε στην απώλεια της γυναίκας του, αλλά και στη συμπαράσταση που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Κυριακίδης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου:

«Σίγουρα όλες αυτές τις ημέρες έχω εισπράξει πολλή αγάπη. Αυτή η γυναίκα μου είχε δώσει πολλή αγάπη στα 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Και μου στέλνει ακόμα, παρά τη φυγής της, τόση πολλή αγάπη απ’ όλο αυτό τον κόσμο. Από συμπαίκτες, ομάδα και αντιπάλους. Δεν έχω λόγια. Πολλή συμπαράσταση και πολλή αγάπη έχω δεχτεί αυτό το διάστημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ήθελα να είμαι όσο πιο γρήγορα στο γήπεδο παρότι από την ομάδα μου είπαν να λείψω για όσο ήθελα. Ήθελα εγώ να συμμετέχω στην ομάδα. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς. Αλλιώς είναι ανάμεσά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!