Το μέλλον του Σέρχι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο, καθώς η αποχώρηση του Τσάβι στο τέλος της σεζόν θεωρείται δεδομένη.

Το μέλλον του Σέρχι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο, καθώς η αποχώρηση του Τσάβι στο τέλος της σεζόν θεωρείται δεδομένη. Στα 32 του χρόνια, το συμβόλαιο του Ρομπέρτο λήγει τον Ιούνιο και οι διαπραγματεύσεις για επέκταση δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, παρά την έγκριση του Τσάβι για ανανέωση.

Ο Τσάβι, αν και αναγνώρισε την χρησιμότητα του Ρομπέρτο εντός και εκτός γηπέδου, τόνισε ότι η απόφαση ανήκει τελικά στον σύλλογο και τον παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν ξέρω», δήλωσε ο Τσάβι σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, όταν ρωτήθηκε αν ο Σέρχι Ρομπέρτο θα μπορούσε να τον ακολουθήσει στην έξοδο από τον σύλλογο.

«Έχω πει την άποψή μου στον σύλλογο, η οποία είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στα αποδυτήρια, ένας από τους αρχηγούς, και αποδίδει επίσης στο γήπεδο. Ήταν σημαντικός όταν ήταν διαθέσιμος και πάντα απέδιδε σε καλό επίπεδο. Αυτή είναι η σύστασή μου προς τον σύλλογο, αλλά αυτό εξαρτάται και από προσωπικές αποφάσεις των παικτών, όπως συνέβη με τον [Σέρχιο] Μπούσκετς και τον Ζόρντι Άλμπα», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!