O Oλυμπιακός για την αναμέτρηση με το Μαρούσι αργότερα μέσα στη μέρα άφησε εκτός τον Αϊζέια Κάνααν για λόγους ξεκούρασης ενόψει του final-8.

Ο Αϊζέια Κάνααν είναι ο παίκτης που αποφάσισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να αφήσει εκτός 12αδας του Ολυμπιακού στο σημερινό (11/2) ματς με το Μαρούσι (20:30) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και είναι αυτός που έμεινε εκτός 6αδας των ξένων για το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Βάσει κανονισμού μία ομάδα μπορεί να έχει δηλωμένους μέχρι 7 παίκτες στην Stoiximan Basket League, αλλά μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 6 από αυτούς σε κάθε αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί δηλαδή κόντρα στο Μαρούσι με αυτή την 6αδα ξένων: Νάιτζελ Γουίλαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέκις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ. Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Λουκ Σίκμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!