Ο Λούκα Ντόντσιτς κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά τη διαφορά που παρατηρεί στο στυλ παιχνιδιού στο ΝΒΑ σε σχέση με την Ευρώπη.

Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά τη διαφορά που παρατηρεί στο στυλ παιχνιδιού στο ΝΒΑ σε σχέση με την Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι λένε πως το παιχνίδι μου μοιάζει εύκολο. Δεν είναι όμως. Πιστέψτε με. Όταν το λέω αυτό για το ΝΒΑ, πολύς κόσμος διαφωνεί μαζί μου. Πιστεύω πως πλέον έχουν αρχίσει πολύ περισσότεροι να συμφωνούν. Πάντα λέω πως είναι θέμα κανονισμών», ανέφερε ο Λούκα Ντόντσιτς και πρόσθεσε:

«Τα αμυντικά τρία δευτερόλεπτα είναι τεράστιο ζήτημα και δεν νομίζω ότι ο κόσμος το αντιλαμβάνεται έτσι. Όταν είμαι απομονωμένος, κοιτάζω τον αμυντικό στη ρακέτα γιατί θα πρέπει να βγει από εκεί. Μόλις βγει, κάνω την επίθεσή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!