Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να επιστρέψει στη Σάντος, μετά από μια «αποτελεσματική» συζήτηση με τον πρόεδρο του συλλόγου για μια πιθανή επιστροφή.

Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να επιστρέψει στη Σάντος, μετά από μια «αποτελεσματική» συζήτηση με τον πρόεδρο του συλλόγου για μια πιθανή επιστροφή.

Ο δεσμός του Νεϊμάρ με τη Σάντος παραμένει ισχυρός, γεγονός που φαίνεται από την παρουσία του σε πρόσφατο αγώνα μεταξύ της Σάντος και της Κορίνθιανς, ενώ φορούσε το λογότυπο του συλλόγου στο μπλουζάκι του.

Η επίσκεψή του πυροδότησε εικασίες για μια πιθανή επιστροφή στις ρίζες του, όπου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, οι οποίες τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω από την αποκάλυψη του προέδρου Μαρσέλο Τεϊσέιρα ότι είχε μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση με τον επιθετικό σχετικά με μια πιθανή επιστροφή στον σύλλογο.

Μιλώντας στο ESPN της Βραζιλίας δήλωσε: «Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη. Ωστόσο, οι γρήγορες συζητήσεις είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός δράσης λόγω σοβαρής ρήξης πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, υποβάλλεται σε θεραπεία αποκατάστασης στη Βραζιλία.

Ο παίκτης της Αλ Χιλάλ θα μείνει ελεύθερος το 2025 και οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν σημαντική πιθανότητα επανασύνδεσης του Νεϊμάρ με τη Σάντος.

Ωστόσο, ο Τεϊσέιρα τόνισε τη σημασία της πλήρους ανάρρωσης του Νεϊμάρ πριν εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σάντος, δείχνοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την προοπτική.

«Για να παίξει εδώ, πρέπει να αναρρώσει καλά. Θα συνεχίσει το συμβόλαιό του εκεί προς στιγμήν. Μετά θα έρθει εδώ», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!