Ο Τόμας Μίλερ δεν συγκράτησε την απογοήτευσή του, καθώς εξαπέλυσε δριμεία κριτική για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Λεβερκούζεν.

Ο Τόμας Μίλερ δεν συγκράτησε την απογοήτευσή του, καθώς εξαπέλυσε δριμεία κριτική για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Λεβερκούζεν.

Η Μπάγερν διαλύθηκε από τη Λεβερκούζεν και η ομάδα του Μίλερ έμεινε να κυνηγάει σκιές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μία από τις πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη, η Μπάγερν δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρυθμό της Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο και το χάσμα στα επίπεδα απόδοσης φάνηκε και σήμερα. Ο Μίλερ πιστεύει ότι η Μπάγερν θα έπρεπε να ανταποκριθεί καλύτερα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στο Sky Germany, ο Μίλερ δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι τσαντισμένος. Όπως είχε πει ο Όλιβερ Καν «αυτό που μου λείπει από εμάς τους παίκτες είναι οι… μπάλες στο παιχνίδι μας. Δείχνουμε βελτιωμένοι στην προπόνηση. Δεν πειράζει να νιώθουμε πίεση, αλλά πρέπει να έχουμε ενέργεια και ελευθερία. Αυτό λείπει από το παιχνίδι μας. Μερικές φορές πρέπει να μιλάμε για εμάς τους παίκτες. Δεν αφορά μόνο τον προπονητή. Έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!