Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε την πρώτη προπόνηση στον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο αυτό μίλησε για πρώτη φορά στους νέους του παίκτες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε την πρώτη προπόνηση στον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο αυτό μίλησε για πρώτη φορά στους νέους του παίκτες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως με σωστή δουλειά μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

«Είδα στον χθεσινό αγώνα μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Με πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά και προοπτική. Στείλατε ενθαρρυντικά αγωνιστικά μηνύματα ως σύνολο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είστε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Είστε καλοί παίκτες και όλοι μαζί θέλουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Όλοι μαζί ενωμένοι να τα καταφέρουμε. Με τη δουλειά μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Από εσάς θέλω δουλειά, για έχουμε μία συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολα και απαιτητικά ματς και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν σημαντικό αγώνα, για τον οποίο θα δουλέψουμε και θα αναλύσουμε όλα όσα πρέπει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!