Λίγο μετά την νίκη επί της Λιλ με 3-1, ο Λουίς Ενρίκε ζητά ηρεμία καθώς σε τέσσερις ημέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League, με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Λίγο μετά την νίκη επί της Λιλ με 3-1 για το σαμπιονά, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ζητά ηρεμία, καθώς σε τέσσερις ημέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League, με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση σχετικά με το Champions League. Δεν πρέπει να έχουμε ένταση, αλλά να παίζουμε τους αγώνες με ανταγωνιστικότητα και να απολαμβάνουμε αυτήν την διοργάνωση», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες που μιλάμε μόνο για το Champions League στην τηλεόραση! Ηρεμήστε, χαλαρώστε! Η ομάδα θα είναι τέλεια, είναι προετοιμασμένη, θα το απολαύσουμε. Με την Λιλ είχαμε έναν ολοκληρωμένο αγώνα, που έμοιαζε λίγο με τον αγώνα με την Μπρεστ για το Κύπελλο. Και αυτός ο αγώνας με τη Λιλ μοιάζει με αυτόν που μας περιμένει απέναντι στη Ρεάλ, οπότε μας επέτρεψε να προετοιμασθούμε πολύ καλά. Για την 11άδα αποφασίζω την ημέρα του αγώνα, μετά την τελευταία προπόνηση. Αρα, δεν ξέρω ποιος θα παίξει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Μπαπέ είναι καλά σωματικά, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Εάν ήταν τελικός, θα έπαιζε, την Τετάρτη θα είναι 100% χωρίς αμφιβολία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!