Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, φέρεται τελικά να αποφάσισε να μείνει στην ομάδα.

Αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Αλ Ιτιχάντ και παρά τα προβλήματα που είχε με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο Καρίμ Μπενζεμά παρέμεινε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα εχθές (10/2) με ανάρτηση του στο Instagram, δήλωσε ότι στόχος του είναι να μεταγραφούν πολλοί και σημαντικοί Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ σήμερα (11/2), η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε την επιστροφή του 36χρονου Γάλλου επιθετικού στις προπονήσεις της ομάδας.

«Να είστε έτοιμοι, ο θρύλος επέστρεψε», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο X, για τον Μπενζεμά, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Αλ Ιτιχάντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!