Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στην έως τώρα θητεία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στην έως τώρα θητεία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο προπονητής ξεκίνησε πολύ καλά. Όταν είχε έρθει, οι οπαδοί είχαν δέσιμο με τον πρώην προπονητή, αλλά ο Φατίχ Τερίμ το “έσπασε”. Τώρα όλοι έχουν αγκαλιάσει τον προπονητή, κέρδισε δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι πλέον σοβαρός διεκδικητής του τίτλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν και πρόσθεσε:

«Ήρθε στο ΟΑΚΑ δύο φορές για να με υποστηρίξει. Μετά την άρση της απαγόρευσης του κοινού, ο Σαρπ και εγώ θα πάμε στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παναθηναϊκού. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο Παναθηναϊκός ποδοσφαίρου και το μπάσκετ είναι δύο ξεχωριστοί σύλλογοι. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ διοικούνται διαφορετικά, έχουν διαφορετικούς προέδρους. Αλλά η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι ίδια στο ποδοσφαιρικό γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!