Ο Κάρλο Αντσελότι αντέδρασε σε ακόμα μία ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε τον Κιλιάν Εμπαπέ και τα σενάρια μεταγραφής.

Για έναν ακόμη τίτλο οδεύει η Ρεάλ Μαδρίτης αφού πήρε «αέρα» πέντε πόντων από τη 2η, Χιρόνα. Το 4-0 του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σήμανε πολλά περισσότερα από ένα τρίποντο για τη «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι.

Ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον θρίαμβο επί της καταλανικής ομάδας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος διεθνής σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν συνδέεται άρρηκτα με τη Ρεάλ εδώ και καιρό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο έμπειρος προπονητής της Ρεάλ δεν θέλησε να δώσει την οποιαδήποτε έκταση στο ζήτημα. Θεωρώντας ότι η ομάδα του έχει στο ρόστερ της τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Μάλιστα, τους έβαλε και σε σειρά.

«Εξακολουθείτε να με ρωτάτε για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Έχουμε ήδη τους καλύτερους παίκτες του κόσμου εδώ. Ο Βίνι πρώτος, δεύτερος ο Μπέλινγχαμ, τρίτος ο Ροντρίγκο. Μετά οι Κρόος, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά…», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!