Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για το μεγάλο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα χρειαστεί το τέλειο ματς.

Ο Τσάμπι Αλόνσο προετοιμάζει την πρωτοπόρο της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν για το μεγάλο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Αν μη τι άλλο ο Ισπανός προπονητής περιμένει πως και πως αυτήν την αναμέτρηση και ξεκαθάρισε πως περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο που θα ωθήσει την ομάδα του στην νίκη μισό-τίτλο κόντρα στους Βαυαρούς.

Ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη, όμως αυτό θα γίνει μόνο και αν η ομάδα του κάνει την τέλεια εμφάνιση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νιώθουμε το κίνητρο που μας δίνουν οι οπαδοί μας. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή θέση. Περιμένουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι, όπως και οι παίκτες», ανέφερε ο Τσάμπι Αλόνσο.

«Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο, με δυνατή ομάδα και δυνατή ατομική ποιότητα. Θα είναι ένα συναισθηματικό και έντονο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο και για να κερδίσουμε χρειαζόμαστε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση», ξεκαθάρισε ο κόουτς της Λεβερκούζεν.

«Η σύνδεση με τους οπαδούς μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Αύριο, θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας μετά τον αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!