Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για την πορεία του Χάρι Κέιν στη Γερμανία υποστηρίζοντας πως δεν αποτελούν έκπληξη οι επιδόσεις του.

Το καλοκαίρι του 2023 ο Χάρι Κέιν πήρε μία τεράστια απόφαση καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του αποχώρησε από την Αγγλία, αφού έφυγε από την Τότεναμ και υπέγραψε στην Μπάγερν Μονάχου, θέλοντας επιτέλους να καταφέρει να πανηγυρίσει τρόπαια και επιτυχίες. Σάουθγκεϊτ

Από την πρώτη στιγμή που πήγε στους Βαυαρούς ο Χάρι Κέιν δείχνει σαν να αγωνιζόταν για χρόνια στον γερμανικό σύλλογο. Έχει ήδη καταφέρει να σπάσει δύο ρεκόρ στην Bundesliga και έχει 24 γκολ αυτή τη στιγμή, που είναι και το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ κάποιου στην πρώτη του χρονιά στο γερμανικό Πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στην κλήρωση του Nations League, ο Σάουθγκεϊτ δήλωσε [μέσω του «Mirror»]: «Το περίμενα αυτό. Και πάλι, ο σύλλογος είναι ενθουσιασμένος που τον έχει. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Πρέπει να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Φαίνεται ότι θα είναι μια στενή μάχη για τον τίτλο. Τίποτα από αυτά που κάνει δε με εκπλήσσει, αλλά είναι καλό να τον βλέπεις σε φόρμα».

Ο Σάουθγκεϊτ είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής των «Τριών Λιονταριών» μετά τον Σερ Άλφ Ράμσεϊ, που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966. Από τότε, η Αγγλία απέτυχε να κερδίσει ένα μεγάλο τρόπαιο στο ανδρικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Σάουθγκεϊτ ελπίζει ότι η καταπληκτική φόρμα του Χάρι Κέιν θα βοηθήσει την Εθνική Αγγλίας να κατακτήσει το Euro 2024 το καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!