Ο Μουανί παραχώρησε συνέντευξη στο «Onze Mondial» και όπως αποκάλυψε δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμένο τετ-α-τετ στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ράνταλ Κόλο Μουανί δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα, να δικαιώσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σε 14 συμμετοχές μετρά πέντε γκολ. Ωστόσο, ο νεαρός άσος παραμένει από τους σημαντικότερους επιθετικούς της εθνικής Γαλλίας και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, περιμένει πολλά απ΄ αυτόν στο Euro που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μουανί παραχώρησε συνέντευξη στο «Onze Mondial» και όπως αποκάλυψε δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμένο τετ-α-τετ στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, όταν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης «νικήθηκε» από τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, στερώντας από τους «πετεινούς» το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Θα είμαι πάντα ο τύπος που έχασε την ευκαιρία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή είναι η ζωή. Ακόμη και όταν τελειώσει η καριέρα μου, ο κόσμος θα εξακολουθεί να μιλά για αυτό. Προφανώς είμαι ακόμη απογοητευμένος με αυτήν την αποτυχία», σχολίασε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε: «Εάν είχα σκοράρει, θα είχαμε πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι τρελό. Δεν έχω καν τα λόγια να το εξηγήσω. Είναι απλά απίστευτο. Θα είχα ξαναφέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γαλλία. Θα ήμουν το «αστέρι» και ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε. Αυτό δεν πρέπει να είναι εύκολο να το αντέξουμε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League είναι τα καλύτερα τρόπαια. Ελπίζω να κερδίσω αυτά τα τρόπαια στο μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!