Ο Μίλαντ Μοχαμάντι με προσωπική του ανάρτηση στα social media είπε το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ.

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι με προσωπική του ανάρτηση στα social media είπε το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ιρανός διεθνής μπακ εξέφρασε τη λύπη του που αποχωρεί από την Ένωση. Παράλληλα, τόνισε πως η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μοχαμάντι:

«Αγαπητή οικογένεια της ΑΕΚ,

Όταν σκέφτομαι την Αθήνα η καρδιά μου χρωματίζει κιτρινόμαυρα. Με έκανες να νιώσω σαν στο σπίτι μου στην όμορφη πόλη της Αθήνας. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα μαζί, πάντα έδινα τα πάντα για τους ανθρώπους αυτού του καταπληκτικού συλλόγου.

Ό,τι καλύτερο για τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους εργαζόμενους και όχι κάτι λιγότερο σημαντικό για τους οπαδούς. Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά και τα μάτια μου γεμάτα δάκρυα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προς το παρόν αντίο. Σας ευχαριστώ για όλα.

Με εκτίμηση!

Μιλάντ Μοχαμάντι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!