Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Νικ Καλάθης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την τουρκική ομάδα.

Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Νικ Καλάθης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την τουρκική ομάδα στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για μένα ήταν εύκολο να συνεργαστώ με τον Γιασικεβίτσιους, γιατί τον ξέρω από τα δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω πώς θέλει να παίξει, προφανώς και είναι δύσκολο όταν ένας προπονητής απολύεται, όπως ο coach Ιτούδης με τον οποίο έχω πολύ καλή σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικ Καλάθης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Νομίζω πάντως ότι ήταν καλό για την ομάδα, καμιά φορά είναι δύσκολο να πεις ότι χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν παίζαμε στο επίπεδο που πρέπει να παίζει μια ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!