Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Basket League κάνοντας λόγο για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Basket League ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη όπως και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αξία που έχουν αυτοί οι αγώνες όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα ένα ξεχωριστό χρώμα, για ολόκληρη την πόλη αλλά και για την μπασκετική Ελλάδα με μνήμες από τις μεγάλες αναμετρήσεις του παρελθόντος μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εκπληκτική με μεγάλη ένταση και πάθος. Αυτό που θυμάμαι από το πρώτο ντέρμπι που συμμετείχα είναι το πόσος πολύς κόσμος και πόσο νωρίς ήταν στο γήπεδο και το πόσο έντονα ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα».

Πέρα από την ιδιαιτερότητα που έχουν για όλο τον κόσμο αυτά τα παιχνίδια, για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας.

Αμέσως μετά από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε για να κεφαλαιοποιήσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να κάνουμε ένα βήμα ακόμη στο μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θεωρώ πως ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικός. Υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια τακτικά που μπορούν να γείρουνε την πλάστιγγα προς τη μια ή την άλλη μεριά, αλλά το πάθος, η ένταση και η ενέργεια, είναι παράγοντες που πάντα θα παίζουν το κύριο λόγο σε τέτοιες αναμετρήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!