Παρά τα προβλήματα στις σχέσεις με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και την επιθυμία του να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα.

Παρά τα προβλήματα στις σχέσεις με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και την επιθυμία του να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Το ξεκίνημα του Γάλλου επιθετικού στην νέα του όμαδα, ήταν πολύ καλό, καθώς μετρά εννέα γκολ και πέντε ασίστ, όμως από την στιγμή που τραυματίσθηκε κι έχασε δύο ματς, η κατάσταση άλλαξε.

Παρά τις φήμες για αποχώρηση και αυτές τις εσωτερικές εντάσεις, ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2022, δεν τοποθετήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα δημοσίως, κάτι που άλλαξε εχθές (9/2) το βράδυ, όταν επανενεργοποίησε τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 36χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξής στο «GQ Middle East», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: Μπενζεμά

«Το να βρίσκομαι στην Σαουδική Αραβία, είναι μια νέα πρόκληση που μου αρέσει, ένα μακροπρόθεσμο έργο σε μια μουσουλμανική χώρα. Δεν είμαι μόνο ποδοσφαιριστής εδώ στην Σαουδική Αραβία, είμαι και πρεσβευτής. Είμαι εδώ για να φέρω σύντομα σπουδαίους Ευρωπαίους παίκτες. Η πρόκληση μας είναι να το ανεβάσουμε στο ίδιο επίπεδο με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί στην συνέχεια, αλλά εγώ θα επιλέξω πότε θα τελειώσει η καριέρα μου. Τελικά, θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που άρχισε από τον πάτο και ανέβηκε μόνος στην κορυφή, παρά τα εμπόδια που συνάντησα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!