Ο Ντέκο μίλησε για τα σενάρια που συνδέουν τη Μπαρτσελόνα με τον Εμπαπέ ξεκαθαρίζοντας πως η απόκτησή του δεν θα έκανε καλό στην ομάδα του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι από τους πιο επιθυμητούς ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο. Μια μετακίνηση στην Ισπανία φαίνεται να είναι στα σκαριά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης έτοιμη να κάνει τον 25χρονο σούπερσταρ τον επόμενο «Γκαλάκτικο». Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αναζήτηση για την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον αθλητικό Διευθυντή των «Μπλαουγκράνα», Ντέκο, να λέει στο «Esport3» γιατί μια συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο – που θα απαιτούσε την έγκριση πωλήσεων – δεν έχει νόημα στην Καταλονία: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Εμπαπέ. Θα ήταν λάθος να πουλήσουμε τον Αραούχο και τον Φρένκι. Θα ήθελα να βελτιώσω το ρόστερ και όχι να το κάνω χειρότερο. Νομίζω ότι θα ήταν χειρότερο για την ομάδα αν έφευγαν ο Αραούχο και ο Φρένκι και έρχονταν ο Εμπαπέ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ενώ ο Εμπαπέ δε θα κατευθυνθεί προς το Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή στην ιδέα να κρατήσει τους δανεικούς παίκτες Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ. Ο Ντέκο προσέθσε για την επίδραση του Κανσέλο, που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι: «Μας έδωσε ισορροπία σε αυτή τη θέση του αμυντικού. Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη στα δεξιά και έχει επίσης ποιότητα». Συνέχισε λέγοντας για τον Φέλιξ: «Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έφυγε λόγω της ρήτρας στο συμβόλαιό του και ο Άνσου Φάτι ήθελε να φύγει γιατί ήθελε λεπτά. Έλειπαν παίκτες. Ήρθε σχεδόν με μηδενικό κόστος, μείωσε τον μισθό του και αποφάσισε να παίξει μερικά παιχνίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!