«Καμπάνες» επιβλήθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα ανάμεσα σε οπαδούς.

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας για το Κύπελλο Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα καθώς σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα.

Για τα γεγονότα αυτά, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, τιμωρήθηκαν 16 οπαδοί -μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι- της Λάτσιο και της Ρόμα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 10 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια του προημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Βάσει της έρευνας που διεξήχθη από το τμήμα καταπολέμησης του εγκλήματος, επιβλήθηκαν απαγορεύσεις στα γήπεδα για συνολική διάρκεια 61 ετών σε δεκαέξι οπαδούς, ηλικίας 15 έως 42 ετών, που ανήκουν και στις δύο ομάδες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ενας οπαδός της Λάτσιο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δέκα ετών, επειδή τραυμάτισε δύο οπαδούς της Ρόμα πετώντας μια κροτίδα προς το μέρος τους, ενώ ένας άλλος οπαδός των «λατσιάλι» δεν θα μπεί στο γήπεδο για τέσσερα χρόνια, επειδή πέταξε ένα μπουκάλι στον παίκτη της Ρόμα, Εντοάρντο Μποβέ, ο οποίος περπατούσε κατά μήκος του γηπέδου, όταν αντικαταστάθηκε.

Και στους δύο συλλόγους, επεβλήθη πρόστιμο για την συμπεριφορά των οπαδών τους, ενώ επιπλέον, η Λάτσιο τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, για την ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της, προς τον Βέλγο επιθετικό της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!